CP Banner

CP Banner

10 Ağustos 2015 Pazartesi

Sayfamızın 1. Yılı Kutlu Olsun! - Bilgehan

Herkese merhaba. Bugün 10 Ağustos 2015. Bundan tam 1 yıl önce kurduğumuz sayfanın kuruluş yıldönümü. Bu bir yıl içinde çok güzel anlar yaşadık. Ayrıca gerek konser gerekse sayfanın büyümesi açısından önemli mesafeler kaydettik. Bende size bu bir yıl içinde yaşanan şeyleri derledim;

2014 Yazı ve Sayfanın Kurulması

Biliyorsunuz ki önceden kurulu bir sayfa vardı ve bu sayfa kapanmıştı. Bizde çok eskiden beri arkadaşım olan Atakan ile hiç vakit kaybetmeden bu sayfayı kurmaya karar verdik. Bir diğer çok sevdiğimiz arkadaşımız Burcu da bize katıldı ve 3 kişi sayfayı kurduk. Bu dönemde pek fazla gelişme yaşanmadığı için genellikle eski fotoğrafları paylaşarak aktif kalmaya çalıştık. Ayrıca ilk altyazı videomuzu yaptık.

Sayfanın Büyümeye Başlaması ve Güz Dönemi

Sayfanın her geçen gün takipçisi artarken bu dönemde bize sınıf arkadaşım olan Öykü katıldı ve 4 kişi olduk. Sonrasında eski sayfadan Nur ve twitter'dan Aslıhan aramıza katıldı. Bu dönemde blogumuzu açtık ve yazılar paylaşmaya başladık. Bir süre sonra Aslıhan ve Nur aramızdan ayrıldılar.

2015 Yılı Başı

2015 yılına girdiğimizde Atakan'ın konser girişimleri daha da ciddileşti. Ayrıca A Head Full of Dreams ile ilgili söylentiler artmaya başladı.

2015 Yılının 2. Çeyreği

Bu dönemde konser için daha da fazla çalışmaya başladık ve artık yetkili kişilere birebir ulaşmayı başardık. 

2015 Yazı

Bu dönemde aramıza twitter'dan  tanıdığımız Ceren katıldı. Ayrıca uzun zamandır düşündüğümüz site için ciddi girişimlerde bulunduk ve sitemizi oluşturmaya başladık. Konser için ise en ciddi söylentiler arasına girmeyi başardık. Bugüne geldiğimizde ise sayfamızın bir yıldır aktif olduğunu gördük, yaptıklarımıza şöyle bir baktık ve kendimizi başarılı bulduk umarım siz de bize katılırsınız. 

Umarız daha çok uzun yıllar birlikte olur yeni albümler yeni konserler görür birlikte iyi vakit geçiriz. Sayfamızı takip etmeyi bırakmayın ve Sağlıcakla kalın!

1 yorum:

  1. ya ben ılk okuldan berı su gune kadar bı tek coldplaye takılp kaldım gercektn benm kadr seven olamaz bu adamları ya muzıkten ote bısey var benm sevgm cok cok farklı boyutlarda keske gelmekrı ıcın gerck anlmda bırsey yapılablse

    YanıtlaSil